tiistai 25. joulukuuta 2012

Joululahjapostaus

Olihan se munkin pakko tulla postaamaan mun joululahjoista. Oma jouluni sujui tosi mukavasti mummolassa sukulaisten kanssa oleillessa. Lahjoja tuli ihan sopivan verran ja semmosia hyödyllisiä ja toivottuja juttuja. Tosin se iPad nyt jäi tästä kuitenkin puuttumaan...


Pyjama! Olin toivonu jotain pyjamaa flanellihousuilla ja t-paidalla, amerikanlippukuvio ois tietysti aina plussaa.. Paketista paljastui sitten tuollainen. Noi housut tuntuu tosi kivoille jalassa!


Suklaa ja karkit on aina ♥. Mua vaan jäi häiritsee ton Fazerin suklaalevyn väärinpäin olevuus, no nyt on vissii liian myöhästä. Tossa pussissa on kaverilta saatu lumiukkosoppa, joka on oikeesti aika mahtava idea! En jaksa rueta selittämään sen ideaa mut eiköhän se pienen googlailun avulla selviä:) Niinkuin sanoin, tosi hyvä idea, en vaan raaski avata tota pussia..


Tän konvehtipaketin unohdin siitä edellisestä kuvastaD:


Kavereilta on nää kaikki saatu. Noi Adidaksen jutut tuoksuu ihanille, niinkuin toi käsirasvakin ja kaksi muuta suihkugeeliä. Herää vaa kysymys et koittaakohan mun kaverit vihjailla mulle jotain, sain nimittäin yhteensä litran suihkugeelejä... Noeeei tosi kivojahan nää on♥ Ps. sori toi sekava tausta.


Sit tommoset söpöt kotoilusukat jotka tuntuu tosi kivoille, ihana rannekoru ja kasvonaamio:)


Ja lopuks Sims 3 Vuodenajat. Sims on oikeesti tosi kiva peli, varsinkin kipeenä ollessa oikee päivänpelastaja!

En kuvannut 4 sukkaparia sillä ne on niin perus ja rahoja en viitsinyt tunkea kuviin:D Kiitoos kaikille lahjoista♥:)

Mitä te ootte saanut lahjoiksi?:) 

2 kommenttia:

  1. Voi Sims on kyllä tietsikkapeleistä oma lempparini! Olin joskus niin koukuttunut siihen, että sen parissa saattoi kerralla vierähtää vaikka kokonainen viikonloppu! :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mä niin tiiän tunteen:D Kun kerran aukaisee Simssin huomaa istuneensa jo sen pelin äärellä monta tuntia..

      Poista