maanantai 25. helmikuuta 2013

Verivalumia

Tän postauksen kynsistä oli tarkoitus tulla Burberry-kynnet:D Kun huomasin etten oo hyvä tekemään suoria ja semmosia ohuita viivoja siveltimellä (joka ihan näin btw oli puoliks kuivanu) päätin luovuttaa heti peukalon jälkeen. Sitten kokeiluun meni tälläset valuma kynnet, joista ois voinu tulla ihan kivat, mut tää väriyhdistelmä näytti jotenkin karmivalta. Näistä tuli mieleen liikaa veri, hyi:D Noh jos sitä vielä joskus kokeilis tän tyylin kynsiä eri väreillä ni mikä ettei. Näähän oli kynsillä vaan tän kuvaushetken ajan, nyt kynsillä pelkkä ihana Models Ownin Bare Beauty, joka oli valumakynsienkin pohjalla, jonka värin kamera oli sitten taas päättänyt muuttaa. Nyt siis niihin kuviin:


Käytetyt tuotteet: Essie Nourish me -aluslakka, Models own Bare beauty, Tiger 06, Mavala pikakuivattaja 

Ainiin, voitinhan mä yhden todella söpön arvonnankin:)


Kynsilakka jota äsken käytinkin, kuorintahanska, söpö sydänkynsiharja joka tulee varmasti käyttöön ja ihania glitterkynsiviiloja. Kiitos paljon Jenni!♥

 Kattokaa nyt noita miten kivan näköset ne on...

Ihanaa, mulla on hiihtoloma just meneillään! Tänään suunnitelmissa ois mennä ihan loman nimen mukaisesti hiihtämään, mut en oo kyl varma jaksanko:D Hyvät maanantait kaikille tasapuolisesti!:)

9 kommenttia:

 1. voikko käydä kattoo mun blogin http://erjastiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mä oon jo pitemmän aikaa kattellu jonkinlaista tutoriaalia tälläsistä valuma kynsistä, olisko sulla antaa jotain vinkkiä? :D

  http://nailaddictp.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää mun kynnet on ainakin tosi huono esimerkki koska noi on tehty nopeesti ja huolimattomasti, mut näin vähäaikaa sitten Cutepolishilta helpon tuton, kannattaa katsoo se:)
   http://www.youtube.com/watch?v=p3UA3pXgwnI&list=UUT8z80a4ESgO2Y4qajk-iXw&index=2

   Poista
  2. kiitos, pitääpi tsekata :)

   Poista