maanantai 8. huhtikuuta 2013

Nail It -lehti

Kun kuulin ekan kerran Nail It -lehdestä, aattelin että mun on pakko saada sellanen! En ees tiennyt että ainoastaan kynsiin painottuvia lehtiä on olemassa:D. En myös ymmärrä et miten pelkästään kynsistä saa kirjoitettua 132 sivua. Tosin tässä oli mainoksia semmoset 52 sivua ja jutuissakin mainostetaan aika paljon eri tuotteita, mutta sen ymmärtää, koska tähän harrastukseen kuuluu aika merkittävästi uusien lakkojen tms. osto.

Niinkuin jo mainitsinkin, lehdessä on paljon mainoksia, mutta niiden lisäksi myös aika paljon kynsimuotijuttuja, julkkisten kynsiä, muutama tuto, muotia ja vähän hiuksia ja meikkejä. Kaiken kaikkiaan tosi kiva lehti, ja onhan nyt siistiä omistaa kynsistä kertova lehti:D aiei


Vähänkö mä haluisin tommosen Snooki-lakan, kattokaa nyt tota pakkausta, kui siisti!


Niin ja tulihan siinä lehden mukana 6 Kissin kokokynnentarroja. Mun taisi kylläkin olla joitain maanantaikappaleita, koska noi hopeat osat ei selkeestikkään oo osunu sinne minne niiden pitäis.


Yhteenveto: Kiva lehti joka kertoo aiheestaan hyvin, mutta sisältää ehkä liikaa mainoksia. Jos yhtään ylimääräistä rahaa löytyy (tarkemmin 8.20e) ja kiinnostusta kynsiin, suosittelen ostamaan!:)

2 kommenttia:

  1. Oon eri blogeissa nähnyt tota lehteä ja miettinyt, että pitäiskö ostaa :D Noi tarrat näyttää kivoilta! Tahdon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ostaa, mun mielestä toi lehti oli tosi mukava:) Ja juu noi tarrat on tosi kivan näkösia mut niissä vaan harmittaa se ettei noi hopeet jutut oo oikein osunu..:(

      Poista