sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Confettis

Yhtenä päivänä kävin Sokkarilla, jonne oli tullut lisää L'Orealin iihania mustavalkoglitter Confettiksia, jotka oli mennyt multa ohi muutama kuukausi sitten. Olihan se semmonen pakko ostaa, ja olihan sillä pakko lakata. Pohjalla piti olla liukuvärjäys vaaleansinisellä ja mintunvihreellä mutta ei sitä juurikaan huomaa. Sen kuorrutin sitten sillä Confettiksellä. Nää kynnet on tämmöstä perussettiä, ei mitään erikoista sanottavaa paitsi että kynsinauhat on ihan kauheessa kunnossa.Käyteyt lakat: Essie Nourish me -aluslakka, Flormar P25, Seppälä Nails 7, L'Oreal Confettis, Mavala pikakuivattaja

Ainiin! Onko kellään käynyt tällä samalla tavalla Golden Rosen Jolly Jewelsien kanssa? Mun tossa lakassa toi sivellin on alkanut harottaa, vaikkei mun mielestä ostovaiheessa tai sen jälkeen siinä ollut mitään vikaa?


8 kommenttia:

 1. ihana lakka! ♥ pitäis varmaan itekki hommata tollanen lakka!? :D eikä se haittaa vaikka välillä onkin ihan perussettiä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!<3 Todellakin kannattaa, jos näät tollasia niin osta ihmeessä koska nää loppuu nopeesti. Itekkii oon sen saanu huomata:D Ja perussetti on mukavaa vaihtelua erikoisempiin lakkauksiin:)

   Poista
  2. muistatko muuten yhtään paljonks yks tollanen makso?! :)

   Poista
  3. Se makso 6.20e eli aika todella kallis, mut kyllä tollasesta ihanuudesta nyt vähän maksaakin;)

   Poista
  4. Ei mitään, kiva jos musta oli apua. :)

   Poista
 2. Blogisi vaikutti kivalle näin äkkiseltä ja liityin lukijaksi .tervetuloa myös mun blogiin

  VastaaPoista