keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Muutamat ostokset ja arvonnan mainostus

JEE oon saanu lukijoita, jopa 6, en ois kyllä uskonu että kolmen päivän jälkeen mun blogilla on 6 lukijaa;)

Tänään siis kävin pyörähtämässä koulun jälkeen kaupungilla, josta ostin mustan lakan, koska entinen oli niin kuivahtanut ettei ohentajastakaan ollut apua ja siveltimellä ei enää saanut lakkaa (lumene natural code, tiiättekö tunteen?) Ostin myös neliöstrasseja, koska mulla on ihan mahtava idea miten voisin käyttää niitä ja tuubitoppihommelin sekä suklaata (♥), mutta noista jälkimmäisistä en kuvia ottanut koska suklaa päätyi ennenkuin huomasinkaan mun syömäks ja tuubitoppi oli niin perus että en koennut tarpeelliseksi kuvata sitä.

Toivottavasti nyt tää Maybellinen versio mustasta lakasta ois hyvä.. Sokos 5.20e

jeans.fi 3.90e

Melkein en jaksanut postata tänään koska olin kaverilla siihen 8 asti ja sitte menin melkein suoraan ku kotiin pääsin suihkuun, ni aattelin jättää postailun huomiseks mut otin itteeni niskasta kiinni ja päätin postata;) Mukavasti meni aika kaverilla salkkareita kahtoessa, puhelinta lakatessa ja spagetteja viskoessa lattialle.. Iina, kommentoitko jotain? Tai pyydätkö siskoos kommentoimaan?

Tähän loppuun on vielä pakko esitellä 2 superia tuliaista mun kavereilta, kynttilä joka on kookoksenkuoressa ja tuoksuu ihanalle ja hajuvesi♥ Toi kookoksenkuori on iha yyybersiisti, vai mitä?
Mitäs piditte? Kertokaa ihmeessä kokemuksia tuosta maybellinen lakasta jos on, oliko ihan hutiostos? Ja uudet kommentit ja lukijat on aina tervetulleita!;)

Ja tähän loppuun vielä Welcome to my nails-blogin arvonnan mainostus, ihan huikeet palkinnot siinä! Kuvassa vaan 1 sijan palkinnot, jaetaan 2 palkintoa, käykäähän osallistumassa;)


6 kommenttia:

 1. :DDDDDDDDDDDDDDd... spagetteja viskoessa lattialle..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD veikkaan et kaikki sai meistä tosi oudon kuvan:D muute tykkäsitkö siivota niitä spagetteja?:)

   Poista
  2. nojoo, ehkä vähä oudon:D ja jep, olihase tosi kivaa siivota......

   Poista
  3. :DD vähä enemmän? ja oli vissii kiva sulkee niitä välilehtiä:D:D::DDDD

   Poista
  4. ainii seki:DD hirveen mukavaa kyllä oli:D

   Poista
  5. arvasin:D oon vissii aika reilu vai kui?

   Poista