lauantai 3. marraskuuta 2012

Now you're in New York

Kenellä alko soimaan Empire state of mind päässä ton otsikon myötä? Itelläni alko soimaan jo näitä kynsiä katsoessa, ja nyt se ei ota loppuakseen..
Näiden alkutekstien myötä kaikki varmaan ymmärtää, että kyseessä on uudet kynnet, liittyen nykiin? Cutepolishin tuton inspiroimana päätin rueta väkertämään kaupunkikynsiä, jotka voisivat esittää vaikkapa öistä New Yorkia ja Empire State Buildingia, ja näin mielessäni jo kuinka näistä tulisi tosi hienot, mutta valmiina ensimmäinen reaktioni oli 'eeeeeiiiiiihhhh...' Ensiksikin aloin tekemään näitä väärinpäin, sitten kun rupeen tekemään noita taloja, huomaan ettei liukuvärjäyksestä violettia näy ollenkaan ja taivas on tylsän ja sotkuisen sininen. Lisäksi noi ikkunatkin on jotenkin oudot, päätin laittaa niitä vain talojen yläosaan koska alaosassa niitä ollessa nää talot näytti vielä typerämmiltä. Sovitaan vaikka et alakerrassa on kauppoja jotka on jo kiinni ja ylhäällä asutusta? Mutta nyt siis niihin kuviin:

Tässä kuvassa näkyy todella hyvin kaikki virheet, omaan silmään ei näyttänyt läheskään noin sotkusille. Kivasti oon jättäny pikkurillin kynsinauhoille lakat.

 Tässä vähän valoisampaa kuvaa, hyi miten sotkuset ja hyi toi etusormi ja pikkurilli.

Vaadinko iteltäni oikeesti liikoja vai onko nää muidenkin mielestä sotkuset, kritiikkiä otetaan vastaan loukkaantumatta. Elikkäpä siis kommentit ovat tervetulleita samoin kuin lukijatkin!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti