lauantai 17. marraskuuta 2012

Tee-se-itse glitterlakka

Katoin lakkaboxiani ja huomasin siellä olevan yksi väritön lakka jota en ole käyttänyt pitkään aikaan. Samalla myös huomasin omistavani hopeaa irtoglitteriä ja siitä se idea sitten lähti:) Päätin siis tehdä itse hopean glitterlakan, myös syystä että se jonkin takia multa puuttui. Kuvasin sit tän tuton muodossa teille sen jälkeen, kun olin jo sen lakan tehnyt, että älkää ihmetelkö miksi yritän ottaa tuota glitteriä purkista vaikka siinä on semmonen kansi päällä:)


Elikkäs tarvitset jonkun alustan, mulla oli sanomalehti, väritön lakka, paperista tollanen suppilo, hammastikku jolla voit sekoittaa glitterin ja sit mulla oli tollanen miniamme (:D) jolla otin sitä glitteriä purkista ja teippiä.


Eli ota sitä glitteriä siitä purkista,


Taittele se suppilo ja laita siihen teipinpalasia että se kestäisi sellasena suppilona. Sit asettele se tohon lakkapurkkiin ja toisella kädellä kaada glitteri siihen purkkiin siitä ammeesta tai purkista,


Sekoita lakka ja valmis!


Toi lakka oli kyllä iteasiassa aika lopussa mutta sainpahan jonkunlaisen hopeaglitterlakan:) Toivottavasti tää autto jotakuta:) ps. lukijat on tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti