lauantai 24. marraskuuta 2012

Prinsessakynnet

Lauantai-illan tylsyyteen päätin lakata kynnet, sillä edelliset olivat jotain niin hirveää Seppälään tulleiden Pretty woman - laattojen testailun jälkeen. Paketissa tuli 3 laattaa, leimasin, pyyhin ja lakka, joka on nyt kaverillani. Ostin paketin vaan noiden kokokynsikuvioiden takia, itse kun en semmoisia yhtään omistanut.
Kokeilujen jälkeen totean että Seppälän leimasin on kuraa, kokeilen Konadin vastaavalla, jälki on ihanhyvää, kokeilen taas Seppälän ja en osaa sanoa kumman jälki on parempaa. Hämmentävä fiilis. Eiköhän noita kumminkin tuu joskus käytettyä.Tuossa alempana kuvia kokeilujen jälkeisistä kynsistä. Valmistautukaa järkytykseen:


Kauniit eikö?


Koska niitä ei kestänyt katsella, oli pakko siis tänään lakata kynnet. Aluslakan jälkeen en vieläkään ollut varma mitä teen, päädyin sitten pinkkiin liukuvärjäykseen. Ihan kivat prinsessakynnet näistä tuli:)

 Salamalla

Ilman salamaa
Mä ainakin jotenkin vaan tykkään näistä, harmi etten kuitenkaan kuviin en saanut vangittua tota glitterin moniulotteisuutta.

 Käytetyt tuotteet: Party Colors - ?, Ellen Betrix - Papaya red, L'Oreal alus- ja päällyslakka, We care icon - Natural light peach, Mavala pikakuivattaja ja sieni

Aattelin et varmasti unohdin kuvasta jotain, olin oikeessa; helmenpuolikkaat.

Tää blogger ei nyt jotenkaan suostu mun kanssa yhteistyöhön, välillä poistaa kuvat, välillä ei anna laittaa välilyöntejä jne. Hyviä lauantaita kaikille:)

5 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla, liityin lukijaksi :)
  Käy kurkkaa mun, jos pidit liity ihmeessä lukijaksi: http://onlyonedreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nuo vaaleenpunaset kynnet on ihanat, ajattelin ottaa ton tyyliset kun seuraavan kerran otan rakennekynnet :> !

  mycrazycouture.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. wau nuo glitterikynnet on upeet! mistä saat kaiken inspiraation näihin kynsiin? on meinaan vaikka kuinka hienoja <:

  http://matildannas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Suvi: Kiitoos:) Hei linkkaahan kuvaa, haluisin nähä millaset tulee:)

  matildanna: Kiiitoooos todella paljon♥ Emmätiiä, we heart it on kaveri:)

  VastaaPoista