torstai 15. marraskuuta 2012

Merikynnet

Tällä kertaa vuorossa tälläiset meriaiheiset kynnet. Näistä ei tullut ihan semmoiset kuin suunnittelin, mutta kyllä nää kuitenkin jollain tavalla on musta tosi kivat:) Oikeasta kädestä en kuitenkaan oo niin varma, no siitä lisää alempana. Nyt niitä kuvia:
Oikean käden nimettömän ankkuri (ja raidat) näyttää jotenkin tosi tökeröltä. En edes yrittänyt alkaa tekemään vasemmalla kädellä ankkuria, päätin mennä helpoimman kautta ja lakkasin sen teipille(huomatkaa että alla oli valkoinen pöytä ja käytin valkoista lakkaa), leikkasin reunoja pienemmäksi ja kiinnitin ankkurin kynteen. Nyt ainakin opin, ettei aina kannata tehdä helpointa mahdollista tapaa; ankkuri on ruman näköinen, teipistä jäi kynsilakkaan rumia ruttuja, se kiiltääkin eri tavalla ja kaiken lisäksi, niinkuin tarkkasilmäisimmät ehkä huomasivatkin, kiinnitin ankkurin toisinpäin kuin vasemmassa kädessä. Nyt kuitenkin ankkuri on jo irrotettu tylsän englannintunnin aikana, jos jaksaisin lakkaisin sen ankkurin oikeaan käteen ihan kynteen, mutta taitaa jäädä väliin.

Käytetyt tuotteet: Golden Rose Nail art - ?, Wet n Wild - French white creme, L'Oreal Resist&Shine alus- ja päällyslakka, Kiss Nail art - Pearl blue, Lumene Natural code - Blue star, Mavala pikakuivattaja ja sivellin

Oon onnistunu kovettamaan mun siveltimet ja ei edes niiden puhdistus tunnu auttavan asiaa. Haluisko joku nyt kumminkin auttaa mua? Liittykää myös ihmeessä lukijoiksi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti