torstai 20. kesäkuuta 2013

Kroatian ostokset osa 2

Nyt siis esittelyyn loput ostokset Kroatialta. Lakat esittelin jo tässä postauksessa. Tästä puuttuu suklaat ja muutenkin kaikki ruuat ja herkut jne. mahdollisesti siitäkin syystä että ne on jo syöty;)

Elikkäs koska Kroatialla oli mun mielestä aika huono tarjonta mitä tulee vaatteisiin, joten hirveästi sieltä ei tarttunut mukaan. Olisin sieltä tosin enemmänkin kivoja vaatteita löytänyt, mutta musta on järetöntä maksaa yhestä perustopista semmoset 50e ja shortseista semmoset 60e. Aattelin että voinhan mä sitten niillä ylijäämärahoilla ja rippilahjarahoilla ostaa itelleni vaikkapa parit Dr.Denimit ja muutama kiva paita, kunhan nyt kattoo. Eniveis nyt niihin kuviin!


Eli vaatteista siis valkoinen pitsivähänläpikuultavakauluspaitajasolmuedessäjokaontosikiva paita, beige toppi niiteillä ja strasseilla sekä mustat ihanperus shortsit, joita olin metsästänyt kauan ja viimein löysin hyvin istuvat! Topit tais olla yhteensä n. 40e ja shortsit jotai 24e?


Koruista mukaan tarttui tommoset korvikset jotka näyttää tökeröille kuvassa mutta oli niin halvat ja toi timantti kimalti kauniisti sekä 2 ihanaa sormusta! Korvikset siis 2e ja sormukset 8-9e.


Ensiksikin kuva vääristää rasian ihanaa turkoosia sävyä. Bosnian puolelta siis ostin tommosen mikrohelmillä peitetyn sekasotkurasian, joita näkyi olevan siellä myynnissä todella paljon. Ton isoimman rasian sisällä oli toi vähän pienempi jne. ja koko tää paketti taisi maksaa semmoset mmhmm 5e?


Tää nyt ei oo mikää varsinainen ostos mutta sain yhdeltä hauskalta myyjältä tämmösen hienon kortin koska oon kuulemma viisas:)

Niinkun kaikki varmaan huomaa, ostin siis _todella vähän_ koska siellä ei oikeesti ollut tarjontaa.
Minkäslaisia juhannussuunnitelmia teillä on?:) Ite varmaan meen mummolan mökille sukulaisten kanssa ja sitten loppuillan chillailen vaan kotona, koska pitää olla kunnossa ja virkeenä (ja siivottuna..) sunnuntaiksi, jolloin siis mun rippijuhlat!
Ensi postauksessa luvassa sitten matkakuvia. Hyviä juhannuksia kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti