sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kroatian ostokset

Nyt ois kotiuduttu Dubrovnikista ja ylihuomenna sitte suuntana ripari. Tosi kiva paikka ja mukavaa oli, tosin ois voinu olla vaan enemmän kauppoja. Kyllä sieltä kumminkin jotain tarttu mukaan..
Käytiin jossain paikallisessa kosmetiikkaa myyvässä kaupassa ja siellä oli pari Essencen hyllyä!! Ja vielä semmonen vähän päälle 2 euron hinta. Lentokentällä piti vielä käyttää loput kunat johonkin mukahyödylliseen ja pakko sieltä oli yksi Opin lakka kotiuttaa. Esittelen nyt siis vaan nää kynsiaiheiset ostokset koska tää on kumminkin kynsiblogi:)
Muuten, jos jotakuta oikeesti kiinnostais ne muutkin ostokset ja/tai kuvia matkalta, laitan niitä iha mielelläni!


Ostokset kokonaisuudessaan!

Essence: Party Princess, Hello Marsmallow!, L.O.L, Gold Fever

Essence: Glorious Aquarius, Bella, That's what I mint! OPI: My very first knockwurst

Ymmärsin et tän laatan nimi ois 01 Have fun

Hei nii tossa laatan reunassa on siis teippiä, koska joko mulle sattu joku todella teräväreunanen laatta jolla sain tehtyy sormeen haavan tai sit kaikissa Essencen laatoissa on tommoset reunat.

Mitäs piditte?:)

10 kommenttia:

 1. Noi kaks vasemmanpuoleista essenceä ja opi... <3

  VastaaPoista
 2. ihania ostoksia! ♥
  kyl mua ainaki kiinnostaa muutkin ostokset ja kuvat matkalta! laita ihmeessä vaikka seuraavaan tai sitä seuraavaan postaukseen!? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä<3 Ja selvä, mä yritän tehdä jonkinlaista postausta, tosin se saattaa vähä venähtää koska se tulis vasta riparin jälkeen:)

   Poista
 3. Kivoja ostoksia ja kiinnostaa muutki ostokset

  VastaaPoista
 4. Kelpais mullekin noi lakat<3 ja laita ihmeessä kuvia matkaltas&muistakin ostoksista. Toivoisin myös postausta sun kaikista lakoista ja kynsitarvikkeista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mun ois tarkoitus tehä sitä postausta, ostokset jo latasin koneelle ja kuvista vielä pitäis valita parhaat:) Ja toi lakka- ja kynsitavarapostaus on suunnitelmissa myös koska sitäkin oli pyydetty, eli sitä luultavasti tulossa!:)

   Poista