torstai 18. heinäkuuta 2013

Flormar 808

Hei sori taas tätä postaustaukoa, mutta kone on ollut nyt pari päivää huollossa ja ei vieläkään toimi kunnolla ja tätä postausta tehdessä on sammunut jo kaksi kertaa.. Tässä yritän nopee kirjottaa et kerkeisin tehdä tän nyt loppuun:D

Kumminkin, oli vähän inspis hukassa ja päädyin lakkaamaan van tylsästi hololakalla. Lakkahan on siis lineaarinen (tai sitten ei, korjatkaa jos oon väärässä:D) holo Flormarilta, eli ei siis holoa oikeestaan nimeksikään.. Päätin kuitenkin laittaa tänne swatchit.

Varjossa

Auringossa

Käytetyt lakat: Essie Nourish me -aluslakka, Flormar 808, Mavala pikakuivattaja

Tää on tosissaa mun ainut hololakka, joten ois joskus tosi kiva päästä vertaamaan tätä esim. Color Clubin tai vaikkapa Opin holoihin:)

2 kommenttia:

  1. Näissä ei tosiaan nii paljoa näy holo mut hienoja lakkoja silti ja omistan useamman sävyn.Myös perfect holot on upeita mulla on ne kaikki ja yksi nufun holo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on nää tosissaa ihan kivannäkösiä vaikkei holoa erota oikeastaan yhtään:) Ja mua kiinnostais kokeilla just jotai Nufun holoa koska niissä ainakin vaikuttais kuvien perusteella olevan ihan mahtava ja voimakas efekti!:)

      Poista