tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kupariaksentti

Se tunne kun kynnet ois just sopivassa pituudessa. Sitten ne liuskottuu. Ja sitten ne pitää leikata nysäkynsiksi, jotka korostaa mukavasti mun nakkisormia. Tiedätte varmaan tunteen?
Mulla ei taaskaan vaihteeksi ollut mitään ideaa miten lakkaisin kynnet, joten päätin korkata yhden testaamattoman lakan ilman mitään ideaa koristeluiden suhteen. Vaikka tiesin miten siinä käy, päätin kuitenkin kokeilla. Jokatapauksessa kyseinen lakkahan oli Dependin 086, joka näytti pullossa todella mielenkiintoiselta ja nätiltä, mutta kynsillä oli kaikkea muuta. Tai no oli se mielenkiintoinen, oudolla tavalla. Sen paksuus oli myös mielenkiintoinen, kolmen kerroksen jälkeen vieläkin kuulsi läpi. Se kuivui todella hitaasti ja kynsille jäi tommosia kauniita siveltimen vetoja. Not.
Koristeluksi nimettömään kokeilin teippimanikyyriä, mutta se ei onnistunut kunnolla päällä olevan lakan samantyylisen värin ja ohuuden vuoksi, joten lakkasin nimettömät tommosiksi kuparin värisiksi. Kyseessä oli ihana Flormarin (tai Kone Helsingin, eikös ne oo sama asia) 820 rakkauslakka♥

 Tästä kuvasta huomaa selkeesti että aksenttikynnessä on lakkaa alus- ja päällyslakat mukaan lukien 8 kerrosta...:D

 Käytetyt tuotteet: Essie Nourish me -aluslakka, Depend 086, Flormar 820, Mavala pikakuivattaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti