lauantai 9. maaliskuuta 2013

Nestemäistä hiekkaa

Ei tarvinnut pitkään miettiä millä lakkaisin kynnet, kun testaamattomien lakkojen joukossa oli tämä ihanuus; jo edellisessä postauksessa vilahtanut Stay the Night! Tää karhea pinta tuntuu kivalle ja näyttää kivalle niinkuin koko lakka itsessään. Tosin se ei ollut kiva kuvattava. 
Tein muuten sellaisen huomion, että jos haluat pinnasta ei-niin-karhean ja puolimattaisen, kannattaa ensin lakata pohjalle kaksi kerrosta tätä lakkaa, sitten kokeilla miltä se näyttää päällyslakan kanssa ja lakata vähän tahmean lakan päälle uusi kerros, noin nimittäin mulla kävi pikkurillin kanssa. Tosin sitä ei näy kuvissa, sillä se on kokeiltu vasta myöhemmin:D Juu mutta nyt niitä kuvia, ettei ihan turhaksi selittelyksi tää koko postaus menis:)Käytetyt tuotteet: Essie Nourish me -aluslakka, OPI Stay the Night

Tässä postauksen lopussa on vielä pakko mainita se, että kävin ensimmäistä kertaa laskettelemassa! Todella mukavaa oli, enkä kaatunut kuin 2 kertaa, joka oli mulle aika hyvä saavutus:D Kiitos vielä hyville opettajille:)

4 kommenttia:

 1. Noi Liquid Sandit on kyllä tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon juurikin tota Liquid Sandia miettinyt, että hankkisinko kun näyttää ihan tulisilta hiililtä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä hankkia!:) Tää on oikeesti ihana ja et tuu kyllä varmasti katumaan!

   Poista