lauantai 16. maaliskuuta 2013

Tähtitaivasranskis

Kipeä kynsibloggari ilmottautuu! Tää ja eilinen päivä on mennyt lähinnä pelaillessa Simssiä ja muutenkin dataillessa ja tv :tä katsoessa sekä lämpimiä juomia juodessa. Kipeenä ei oo kyllä yhtään mukava olla:(

Mutta toisaalta koska oli aikaa, kerkesin miettiä kynsiin ideaa kunnolla, joten vihdoin tän blogin puolella nähdään jotain muuta kuin liukuvärjäystä tai leimausta. Tosin olisivat nämäkin toki siistimmät voineet olla, mutta annettakoon pienet epätasaisuudet tossa tipin kohdalla anteeksi?:) Vaikkei nämä mitkään erikoiset kynnet olekkaan, silti nämä ovat todella mieluisat.Käytetyt lakat: Essie Nourish me -aluslakka, We care icon Natural light peach, Lumene Natural code Blue star, Moda young 27, Mavala pikakuivattaja

Tota ranskislakkaa oli muuten tosi ärsyttävä levittää, se on niin semmosta paksua ja liimamaista, sekä se sivellin on noiden Lumene Natural Codejen luokkaa, eli kun lakkaa alle puolivälin, et saa otettua sitä enää ollenkaan tai ainakaan siististi.

Mitäs piditte?:)

Ja ainiin! Tein blogilleni bloglovin' -tilin, eli nyt sitä kautta vaan seurailemaan!:) Eikös se ollut jotenkin niin et se Google käyttäjäraati poistuu joskus heinäkuussa?

6 kommenttia:

 1. Moi,laitoin tänne tnä kommentin mut se on hävinny nyt täältä et ootko sitä?No kuitenkin asia koski sitä et onks sulla joku toinenkun blogi?Et jos on ni ois kiva jos kirjottaisit myös sinne! Mut en oo kyllä varma siitä et onks se siun blogi...hehhehehe:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, ei mulle ollu tullu mitään kommenttia? Juu mutta olihan mulla ollut ihan kokeilumielessä aikoja sitten jonkinlainen blogi mut en kirjottele sinne enää:)

   Poista
 2. Must se oli paljon parempi!!!harmiku et enäää kirjota sinne!!:-(:-(:-(

  VastaaPoista