tiistai 5. maaliskuuta 2013

Ostoksia

En normaalisti näitä tälläisiä ostospostauksia tee, mutta olkoon tää nyt poikkeus, sillä ostin jotain todella ihanaa, siitä lisää sitten lopussa. Mutta kuitenkin pidemmittä puheitta alkuun:


Näiden ostosta on jo vähän aikaa, ehkä pari viikkoa? Eli kaksi ensimmäistä Seppälästä, Wet n Wildin musta Black Creme ja valkoinen French White Creme. Kolmas on franken, jossa valkoista ja Bysin Mint Conditionia sekoitettuna oikein raikkaaksi vihreäksi. Luonnossa tääkin lakka on ehkä hiukkasen kivemman näköinen.


Ostin (taino jos tarkkoja ollaan niin äiti osti;)) hiihtolomalla Kicksistä Depentin lakkoja. Ota 3 maksa 2 -tarjouksen takia hintaa 6 lakalle jäi yhteensä 12e. Valitsin sitten tommosen hopean hologlitterin 335, perus hopean lakan 223 ja jo edellisessä postauksessa ollut ihana vaaleanlila 354.


Violetti 058, jossa on hologlitteriä ja joka vaikuttaa vähän duochromelta, mut en tiiä onko se sit sitä, ruskea 312, jossa vihreää shimmeriä ja tommonen kulta-persikka-oranssi sekoitus 086.

Nyt tulee sit se kaikista ihanin, mun ensimmäinen aito OPI, nimittäin...


...Stay the Night! Mariah Carey -kokoelman ihana tekstuurilakka ei varmaan sen suurempia esittelyjä tarvitse?

Tähän loppuun on vielä pakko laittaa kuva feikki Opista, jonka ostin joskus Jeans.fistä eurolla. Se oli alunperin punainen läpinäkyvä lakka, mutta sain idean sekoittaa siihen punaista glitteriä. Eli siis punaisella pohjalla punaista miniglitteriä ja vähän isompaa hopeista glitteriä joiden oli tarkoitus olla punaisia..:D Joko joku innostu?

Tosta pullosta muuten huomaa heti että feikki.

Nyt on munkin materialistinen puoli taas hetken aikaa onnellinen. Muttatotajoo lyötyykö sulta joitain samoja lakkoja?:)

6 kommenttia:

 1. ihania ostoksia<3
  aaaw ihana toi franken,ennenku luin tekstin niin olin silleen oooo pakko saada tommonen lakka mikä nimi mutta se olikin franken :( ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Joh haluut samanlaisen tai ees samantapaisen kannattaa yrittää sekoittaa valkoseen jotain tosi räikeän väristä vihreetä;)

   Poista
 2. Ihania noi kaikki lakat mitä oot ostanut (saanut ;D)

  Oooo, toi sun tekemä glitterfeikkiopi näyttää kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mäkin tykkään;) Ja kiitti, itteeni vaa ärsyttää se että ne glitterit aina vajahtaa pohjalle, mut sitten ku sitä vähän sekottaa se on taas ihasemikivan näköinen:)

   Poista
 3. Ihania lakkoja<3 Voisitko tehdä postauksen,jossa esittelisit kaikki sun lakat ja kynsitarvikkeet. Ois niin kiva nähdä mitä kaikkia lakkoja(+kynsitarvikkeita) sul on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos<3:) Toki voin tehdä, on osittain suunnitelmissa se ollutkin mut sit se on aina vähän jääny, sillä mun kynsilakka- ja kynsikoristevarasto kasvaa kokoajan, joten ei aina viittis olla päivittelemässä:) Mut toki voin nyt yrittää joku päivä semmosta postausta tehdä:)

   Poista