maanantai 28. tammikuuta 2013

Perusliukuvärjäykset ja Mimaxin tilaus

Lakkasin kynteni Tokmannilta löydetyllä alelakalla, Evelinen ruskealla, joka taittaa ehkä vähän vaaleanpunaiseen? Jokatapauksessa kuvat vääristää väriä. Ajattelin koristella lakan tekemällä liukuvärjäyksen kultaisella halfmoonmanikyyri -tyyliin, eli kynnen tyvessä ympyräismäisessä muodossa oleva liukuvärjäys. Tosin se ei onnistunut ihan täydellisesti, mut on nää silti ihan semikivat vaikka todella perus. Tän postauksen lopussa vielä se Mimaxin tilauksen esittely.Käytetyt tuotteet: Essie Nourish me -aluslakka, Eveline 495, H&M Spark & Shine baby, Mavala pikakuivattaja sekä sieni töpöttelyyn 

Viikon odottelun jälkeen tilaus saapui vihdoinkin♥ Ei se sillee mitenkään pitkä aika oo, mä taidan vaan olla kärsimätön...:D Elikkäpä siis tilasin Mimaxilta laatat m57 ja m71, kultaista kynsiteippiä ja kolme Byssin lakkaa, koska ne oli niin edullisia kokoonsa nähden; 3e 14ml !


Noista Byssin lakoista tuo oikeanpuolimmainen, Mint Condition, on paljon vihreämpi luonnossa, ei ollenkaan semmonen mintunvihree, kuin nimi ja kuvat anto ymmärtää. Kyl toi on kumminkin semmonen kivan pirtee, vaikkei kumminkaan ihan suosikiks asti päättyny;) Keskimmäinen, eli Charcoal, on näistä suosikki, kiva tollanen glitterinen tummanharmaa ja vasen reunimmainen, Pouty Purple, on vähän sinertävä perusvioletti. Ihan kivoja nää kaikki:) Tässä vielä kuva laatoista ja kynsiteipistä:

Tässähän on siis ne m57, m71 ja kultainen kynsiteippi

Nyt mä luultavasti suunnistan tekemään lihaskuntoa ja siitä venyttelemään, hauskoja maanantai-iltoja:)

4 kommenttia:

 1. Hei mua jäi mietityttämään, että menikö mun tilaus mimaxille perille, kun netti pätkäsi sopivasti, mutta luulen että ehdin tilauksen tekemään. Tuleeko sieltä säpöön joku ns. varmistus tilauksesta? Oon joskus ajat sitten tilannut sieltä, mutten enää muista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulle ainakin tuli heti sen tilauksen lähettämisen jälkeen varmistus tai sellane automaattinen vastausviesti säpöön:)

   Poista
  2. Oukei, eli mun tilaus tuskin meni siis perille... :/

   Poista
  3. Voi ei, siis oikeesti tosi inhottavasti sattu toi sähkökatkos sulla:(

   Poista