torstai 3. tammikuuta 2013

Testissä Trind Cutitle Balsam, osa 1

Elikkäpäs kävin eilen koulun jälkeen pyörähtämässä kaupoilla ja sieltä tarttui mukaan tälläinen Trindin kynsinauhabalsami. Hinta oli ainakin omaan budjettiin verraten melko kallis, n. 11e. Toivotaan et tää oikeesti kosteuttaa ja saa mun kynsinauhat näyttämään kosteutetuille muuallakin kuin kotona.


Ton näköinen on siis kyseessä. Eilen laitoin tätä pari kertaa, melkein heti kun pääsin kotiin ja kun menin nukkumaan. Ei eroa ainakaan vielä huomaa, kotona kynsinauhat on ihan semihyväkuntoset mutta kun meet melkein minne tahansa muualle, kynsinauhat on suunnilleen repeämispisteessä.

Päivittelen täällä blogin puolella et miten tää toimii, ja että auttaako tää mulle ainakaan mitään vaikkapa n. viikon päästä.

8 kommenttia:

 1. pitäis tollanen itekki jostain hankkii!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on muuten Sokokselta ostettu, sieltä kannattaa käydä kahtomassa:)

   Poista
 2. Tietää sinä kuka minä olla ?=}

  VastaaPoista
 3. Aika kallis itellenikin, toivottavasti löydän tommosen jostain vähäsen halvemmalta, kun omatkin kynsinauhat on hieman huonossa kunnossa, varsinkin näin pakkasilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeep, kannattaa vaikka Ebayta selailla jos sieltä joitain vastaavia löytäisit:) Kunhan nyt testailee jos tästä tuleeki uus rakkaustuote..

   Poista