sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vaaleanpunaiset osittainglitter kynnet

Lakkasin n. kuukausi sitten sukulaisilleni kynsiä, ja palkkioksi sain 2 lakkaa ja 10 euroa (kiitoos♥). Halusin kokeilla toista saaduista lakoista, Lumene Natural Coden Stay prettyä. Lakkahan itsessään on todella nätti, tommonen tosi hempeen vaaleenpunanen joka sattu sillon aika hyvään saumaan kun olin just ettiny jotain tommosta. Harmi vaan että lakka oli todella ohutta, neljällä kerroksella sai omaan makuun hyvän lopputuloksen. Mutta todella kaunis on muuten joten ei sen peittävyyden anneta haitata:)

Päätin päällystää nimettömät glitterikuorrutteella (Oon muuten tehny tälläset samanlaiset kynnet aikasemminkin, tosin vain ne näyttää aika kauheille, koska kynnet muoto, kynsinauhat ja nimettömän vinous.. No, katso tämä jos kiinnostaa!)  Kuvat vääristää tota glitterin sävyä, musta se muistuttaa aika lähelle Opin Teenage Dreamin glittereitä, eli todella ihanan näköinen. Pidemmittä puheitta kuviin: Käytetyt tuotteet: Essie Nourish me -aluslakka, Lumene natural code Stay pretty, L'Oreal alus- ja päällyslakka, irtoglitteri, Mavala pikakuivattaja, viuhkasivellin puuttuu.

Ostin muuten tällä viikolla tollaisen Essien aluslakan, oon kuullu tästä hyvää joten toivottavasti se toimis mullakin. Trindin kynsinauhabalsamiraportointi on nyt vähän jääny, musta tuntuu ettei se ees auttanu mulle, mutta kunhan nyt kahtoo:)

Mitäs piditte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti