sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uusi lakkaihastus

Tää postaus kuuluu taas sarjaan fiksut otsikot, mut eiks toi lakka ookkin aika upee? ♥

Eilis iltana aloitin lakkaamaan kynsiä. Suunnitelmissa oli jo pitkään mielessäni pyörinyt valkoinen liukuvärjäys valkoisella glitterillä, joka muistuttaisi ikään kuin lunta. Aloitin tekemään liukuvärjäystä ja koska se näytti todella tökeröltä, luovutin suosiolla. Päätin kokeilla sen sijaan uutta Flormarin kuparista tai pronssista lakkaa, joka osoittautui todella upeaksi. Mä mietin pitkään miten tän ihanuuden koristelisin, ja sitten kun keksin yhden ihan varteen otettavan idean, huomaan et mun kynsilakanpoistoaine on loppu. Ei se muuten olisi minkäänlainen este, mutta tänään toi lähikauppakaan ei varmaan ole auki koska loppiainen ja yleensä leimaamiseen ja liukuvärjäykseen tarvitsee kynsilakanpoistoainetta. Varmaan uutta postausta näistä mahdollisesti vielä tulossa, koristeltuina.


Sori noi sotkuset kynsinauhat, niitäkään ei voinut puhistaa kunnolla kynsilakanpoistoaineen loputtua. Toi haavakin johtuu joko siitä että kaveri raapaisi mua, oon ite raapassu itteeni tai käteni on vaa yksinkertaisesti todella kuivat.

Käytetyt tuotteet: L'Oreal alus- ja päällyslakka, Flormar - 820, Mavala pikakuivattaja

Mitäs piditte tosta lakasta? Ensi viikolla vielä luultavasti luvassa koristeltua versiota näistä ja Trindin kynsinauhabalsamin toimivuuden raportointia. Kommentteja vaan tulemaan:)

2 kommenttia: